sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Normaali koira

Meillä ollaan oltu nyt ilman kipulääkettä 4 päivää. Näyttäisi siltä siis, että kuuri tehosi. Lake alkoi siis 2 viikkoa sitten näyttämään kivun merkkejä. Ei antanut koskea ja murisi aina jos meni liian lähelle. Aamuisin juoksi minua karkuun ja väisti liikkeitäni erittäin voimakkaasti. Silloin tajusin, että nyt on jotain vialla. Eläinlääkäri määräsi Lakelle 14 vuorokauden kipulääkekuurin.
Lakelle kun kuvattii lonkat erittäin huonoksi, niin kipu saattoi johtua niistä. Koira ei kyllä ole ikinä ontunut tai mitenkään muutenkaan näyttänyt kivun merkkejä, minkä takia huonot lonkat olikin yllätys minulle. Nyt myöhemmin kun tiedän, mitkä lonkat Lakella on, niin olen kiinnittänyt huomiota vielä entistä enemmän sen käyttäytymiseen ja liikkeisiin. Jollain tapaa yrittänyt kuulostella kipua. Nykyisin se kirputtaa etutassujaan, mutta ei näytä oikein muita eleitä mikä viittaisi kipuun.
No, kuitenkin, kipulääkitys tehosi ja toivon suuresti, että Lakella ei ole nivelrikkoa. Se on kuitenkin hyvin mahdollista. Nyt mennään Nutrolin Nivelen voimalla. Lake on lääkityksen jälkeen ollut kuin eri koira. Iloinen ja leikkisä, eikä tuijota epäilevästi tai ole muutenkaan outo. Tervehtii minuakin aivan eri tavalla kuin ennen, mistä lie johtuu... Jos joutuisin kuvauttamaan koiran myöhemmin uudelleen, niin kyllä satsaisin sitten rahani virallisiin lonkkakuvauksiin, jotta saisin tiedot näkyviin koiranet:iin. Aijemmin kun ajattelin, ettei tarvitse virallisia koska en laita Lakea jalostukseen, niin eihän ne viralliset tarvitse olla.. Jälkikäteen tajusin, että olisi ollut hyvä laittaa kuitenkin ne virallisiksi, jotta muut ihmiset näkisivät, että millaista jälkeä siitä yhdistelmästä on tullut. Kuulostan katkeralta koiranomistajalta, mutta kerron vain faktat tästä meidän tapauksesta. :D
Ainakin lihakset ovat kunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti