keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Reenejä

Viime perjantai meni rallytokoilun parissa. Lake oli taas nii innoissaa, et alku meni meillä vähä sählätessä ja rauhotellessa koiraa. On kyllä kiva käyä treenaamassa kun on niin mukavaa porukkaa siellä.
Ollaan tehty nyt paria uutta avo-luokan liikkeitäkii, alokasluokan lisäksi, mikä on kyllä virkistävää. Kiitorekulla järjestettiin myös Tuija Kokkosen alo ja avo-rallytoko kursseja näinä viikonloppuina, mut mitäs myö vielä avo-luokan kylttejä opettelemaan, kun ei olla eden alokasluokan kisoihin päästy. Käytiinkin Laken kanssa silloin se rallytokon-alkeet Tuijan kurssilla ja se oli kyllä mukavaa, kun oli hyvä kouluttaja ja tehtiin myös ratojakin, eikä pelkästään yksittäisiä kylttejä.
Meijän pitäis Laken kanssa harjotella tuota seuraamista.. Niinkuin Tiina sanoi, että olis hyvä jos joku pystyis kattomaan sivusta, milloin koira on oikeassa kohdassa, että koiran voisi palkata siihen. Yksin kun sattuu palkkaamaan koiraa joskus liian taakse tai liian eteen, kun en oikein hahmota missä se hyvä kohta oikein on.
Maanantaina pääsin pitkästä aikaa agin parii. Kaks viikkoa sitten olin kovassa flunssassa, niin ajattelin parannella sen pois ja viimeviikon maanantaina sattui työvuoro juuri treenien kanssa päällekkäin. Oli kyllä iha mielettömän kivaa touhua pitkästä aikaa, vaikkakin Pesosella oli taas oma tahto ja teki asiat niinkuin hän halusi... :D Liekö juoksut vaikutti asiaan? (Kyllä, Pesonen on tyttö.) Mutta tosiaan, välistävetoja ja rytmittämisiä meijän pitää ehottomasti harjotella. Mut muuten kyllä rata sujui hyvin, lukuunottamatta sitten niitä paria kohtaa.
Lappeenrannassa olis nyt maaliskuussa kahdet agilitykisat peräkkäin. LAU:n järjestämiin en pääse, koska koira ei ole lappeenrannassa, mutta ehkä sitten niihin seuraaviin, jotka ovat IMAKK:n järjestämät. Jännittää jo valmiiks, mikä ei ollu yllätys, koska oon ihan kauhee jännittäjä.
Näihin tunnelmiin, kivaa loppuviikkoa! :)

2 kommenttia:

  1. Siis eikö, onks Pesonen tyttö :D No olipas hyvä että mainitsit asiasta, muuten olisin voinu ihmetellä et miten sillä on juoksut. Rallithan teillä näyttää hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu Pesonen on tyttö :D Tuo video oli ekalta kierrokselta ja huomaa kyl mite Lake vaa painais eteepäi.. Niiku tuos yhes kohtaa piti ottaa uusiks ku herra ei oikee kuunnellu. Käännökset vasempaan kuitenkii sujuu kotona ilman mitää ongelmia. :)

      Poista