keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Tavoitteena tulos

Taas treenattiin viime perjantaina rallytokoa. Ne treenit menikii vähän miten sattuu, kun Lake oli niin innoissaan, että ei malttanut oikein kuunnella ja teki vähän omiaan. Yritin tsempata ja virittää koiraa treenaamiseen, mutta se ei näköjään toiminut kunnolla. Seurattiin liian edessä, kaadettiin kylttejä ja oltaisiin mielellään kiivetty A-esteellekkin. Näistä meidän treenit koostu. No mukavahan siellä on käydä myös moikkaamassa muitakin treenikavereita.
IMAKK:in agikisoihin olisi enään 4 päivää. Miulla on jo nyt perhosia mahassa ja melkein oksennan jännityksestä. Ei pitäisi ajatella niitä kisoja, niin ei jännittäisi. Miun tavoite siellä kisoissa on saada tulos. Oli se sitten 0 tai 5, mutta kunhan tulee tulos eikä hykyä. Kolmosluokassa kaikki ajattelee, että hylky on parempi kuin virhepisteet, mutta se kun meet ykkösistä suoraan kolmosiin, niin olisi kiva selvitä radasta ilman virhettä ensimmäisellä esteellä. Eikä suoriteta sitä väärään suuntaan. Tai mennä keppien läpi putkeen, koska putket on kivoja.
Meillä on ollut treeneissä Pesosen kanssa ongelmia takaaleikkauksissa. Ei meinaa millään hypätä hyppyä jos leikkaan takaa ja jatkan matkaani. Ehkä se toimii isommalla radalla. Toivottavasti. Pesonen on myös käynyt pyörähtelemään kesken radan ja saatan kadottaa koiran sen takia. Enkö anna tarpeeksi ohjeita vai onko ohjeeni vaan liian epäselvät? Aijemmin en ole huomannut, että se tekisi niin, mutta edellisissä treeneissä hukkasin koiran sen takia. Meidän tiimityöstä löytyy vielä paljon hiottavaa...
Näihin tunnelmiin, näkymisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti