maanantai 16. maaliskuuta 2015

Tuplanolla

No kyllähä mie nyt aijon hehkuttaa! Toiset yhteiset kisat Pesosen kanssa ja tulokset tuli. Nollat A sekä B radalta, jotka olivat agilityratoja. Saan olla niin ylpeä Pesosesta! JEE!
Viimeviikkosissa treeneissä meidät pistettiin suorittamaan rataa vaan uudelleen ja uudelleen, että varmasti onnistuu ja näköjään sellasesta hiulaamisesta oli hyötyä. Tästä ei pääse muutakuin ylöspäin! Samaisen viikon rallytokotreenit jäi välistä, koska minun työni tuppaa aina välillä haittaamaan harrastusta. Sellaista se elämä välillä on..
Myös meidän tämänpäiväiset agilitytreenit jää Pesosen kanssa välistä, kun lähdin Laken kanssa Kuopioon siskoni luokse. En ole aijemmin täällä käynyt, kuin ihan ohikulkumatkalla tai nopeasti vain pyörähtämässä. Suunnitelmissa olisi ainakin lähteä lenkkeilemään Puijon tornille ja shoppailemaan Matkukseen. Melkein viikon olen täällä, joten uskon, että ehdimme tehdä vaikka ja mitä.
Lakelle tämä uusi kaupunki on hieman stressaava paikka. Läähättää, kuulostelee eikä meinaa oikein rauhoittua millään, saatika nukahtaa. Uusia hajuja on liikaa, eikä oikein tajua, että missä ollaan.
Lake ei ole aijemmin pelännyt kerrostaloja, mutta nyt se oli aivan kauhuissaan, kun joutui astumaan hissistä ulos porraskäytävään, jossa oli liukkaat lattiat ja kaiteista näkyi läpi portaikkoon. Siskoni totutti vuosia sitten Laken kerrostaloelämään, kun hän asui Helsingissä. Siellä kaikki sujui hyvin ja voisinpa sanoa jopa, että koira viihtyi siellä. No Laken on erilaisiin asuntoihin totuttava, jos minä pääsen opiskelemaan ensi syksynä.
Tästäpä vielä eiliset agiradat videoina; Alkuhaparoinnista huolimatta, päästiin puhtaasti loppuun asti!

Jos nää videot ei toimi tai tää sivu näyttää hassulle, niin se johtuu siitä, että kirjoitan siskoni MacBookilla, enkä tosiaan osaa käyttää tätä.. Palataan taas asiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti