torstai 2. huhtikuuta 2015

Oman elämänsä Rocky

Viikko hurahtikii aika nopeesti. Nyt jo torstai ja pääsiäinen lähestyy pikavauhtia. Olen lupautunut ystävälleni, joka mursi käden jokusen aikaa sitten, että menen Lappeenrannan pääsiäisnäyttelyihin juoksentelemaan hänen koiransa kanssa. Mitähän siitäkin tulee, kun en ikinä edes muista minkä rotuinen Neve on.. No mutta huumorilla ja kokemusmielessä lähden sinne.

Viime perjantain rallytoko treenit meni aika mukavasti. Lake taas into pinkeenä teki vaaditut liikkeet. Meille oli laitettu radalle hyppy. Lake tietysti luuli, että nyt harrastetaan agilitya, eikä rallytokoa ja lähtikin hakemaan hyppyä eri suunnasta mihin minä itse edes olin menossa. Nuo agiesteet on meille kyllä pahin häiriö. Ei muut koirat tai ihmiset kiinnosta niin paljon radalla, kuin puomi tai putki tai hyppy tai mitä ikinä hallin reunalla saattaa ollakkaan.

Kiitos Maijalle, joka yksikätisenä tämänkin videon kuvasi. :) Mielestäni rallytokoa on maailman tylsintä katsoa videolta, joten Maisa the moviemaker-lisäsi jotenkin ihmeen kaupalla musiikkia videoon kylkiäiseksi. Ja joo, meijän radat ei oo tosiaankaa mitää puhtaita, mut ehkä siks myö treenataankii. :)

Sain myös vaihdettua treenipäivää Pesosen kanssa keskiviikoksi. Meillä oli ensimmäiset treenit uudessa ryhmässä eilen ja olen ihan poikki niiden takia. Mutta mahdottoman hauskaa kuitenkin oli! Kävimme myös maanantaina treenailemassa, kun ostin entisestä ryhmästäni vielä yhdenkerran treenipaikan. Oli hauskaa keskittyä vain tiettyyn asiaan ja harjoittelimmekin takaaleikkauksia, mitä ihmeellisempiin kohtiin. Hyvin nekin treenit meni, Pesoselle kai piti vain muistutella mieleen miten se takaaleikkaus oikein toimikaan. Huomasin myös maanantain treeneissä, että en ollut tehnyt Pesosen kanssa sitä, että lähetän kepeille ja vaihdan itse puolta. Ensimmäisesessä kokeilussa Pesonen hämmentyi täysin, että mihin ohjaaja oikein jäi, mutta pienen kertauksen jälkeen koira meni mitä mahtavimmin.

Kaikki puhuu minulle SM-kisoihin lähtemisestä. Minun mielestäni koko asiahan on hyvittava, koska Maisa, joka ei ole kisannut kolmosissa kuin 5 kertaa, lähtisi Ouluun SM-kisoihin. Kokemuksena se olisi kyllä mitä mahtavin. Meiltähän puuttuisi enää 5 nollaa ja koska tuplanolla on jo taskussa, niin eikai tämä mikään mahdoton tehtävä olisi. Minulla vain on sellainen olo, että monet tekee hurjasti töitä sen eteen, että pääsee SM-kisoihin ja myö tai no oikeastaan mie luikkisin vaan sinne muitten joukkoon ilman niinsanottua ''työtä'', koska on superhyvä koira matkassa. Sattuma tai kohtalo, en tiedä, mutta ehkä tätäkin asiaa pitää hiukan sulatella, mutta jos mahollisuus olisi niin miksipäs ei?

Siirrytäänpäs Pesosesta takas Lakeen. Kävimme kaverini kanssa tiistaina koirauimalassa. Ulkona satoi räntää ja oli kylmä ja kaikkea muutakin, niin päätimme, että jos lähtisimme uittamaan koiria, niin voisimme samalla pestä ne ja ne saisi hyvää liikuntaa siinä samassa, eikä ehkä tarvitsisi lähteä myöhemmin enään tarpomaan ulos tunnin lenkkiä.
Lake ja Veeti tulee ihan hyvin toimeen, aina niin kauan kun Lake sietää ja jaksaa katsoa Veetin pentuilua. Altaaseen Lake ei tietysti voi mennä samaan aikaan Veetin kanssa, koska ''jokaisen täytyy osata uida itse, eikä yrittää uida toisen selkään''... :D Se oli se kerta, kun Lake huomautti tästä Veetiä.


Tosi hieno kuva Veetistä.

Make ja Sorsa

Huomisia rallytokotreenejä odotellessa, näkemisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti