perjantai 5. kesäkuuta 2015

Mökkikoira

Voihan harmituksen hävikkipulla. Aina ei mee nallekarkit tasan. Ei tullut miulle pentua mäntsälästä. Harmitti todella kovin, mutta luotan tähän kasvattajaan niin paljon, että uskon tämän olleen oikea päätös. Ehkä tämä oli kohtalo, jonka kuului mennä näin. Ehkä se seuraava pentu on se super pentu, mikä on täydellisin pentu minkä voin ikinä saada.

No aina ei voi voittaa. Kesä on tullut ja kesälomakin lähestyy. En oikein ole jaksanut metsästellä uusia pentueita, koska tuntuu siltä, että yhtä hyviä yhdistelmiä ei enää löydy. :D Varmasti löytyisi jos jaksaisin vain etsiä. Nyt kuitenkin on taas rutkasti aikaa keskittyä vain Lakeen ja yhdessä touhuamiseen. Olen yrittänyt kaivaa Lakelta paimennusviettiä esiin, koska kaveri vinkkasi pallopaimennuksesta, että se on hauskaa hommaa. Minusta kuitenkin tuntuu, että Lake ei oikein hoksaa sen ideaa. Eiköhän tässäkin harjoittelu tee mestariksi.

Tältä näyttää meidän mökin ''takametsä''..
Ollaan käyty nyt melkein joka viikonloppu mökillä. Siellä Lake saa uida niin paljon kuin sielu sietää ja jahdata sorsaa jos toista. Laken mielestä meidän mökin rantaan ei saa tulla ainuttakaan vesilintua. Ei edes joutsenia. Onneksi ollaan laitettu koiralle aina pelastusliivit päälle mökille tultaessä, koska sorsat näyttäisi olevan sen verran viekasta eläimistöä, että ne häiritsee ihan tahalleen koiraa rannassa ja sitten ui aina kauemmaksi ja taas rantaan takaisin. 

Osallistuttiin Laken kanssa LPKY:n järjestämiin Rally-toko kisoihin. Saatiin 95-pistettä mikä on mielestäni erittäin hyvä. Yhden pisteen virheitä saatiin taluttimesta, koira oli vino, kaksi kontrollivirhettä ja yksi ohjaajan virhe. Lake oli tosi omituisella päällä siellä kisoissa. Minun oli erittäin vaikea motivoida koiraa. Lelu ei kiinnostanut. Nakki ei kiinnostanut niin paljon kuin yleensä ja koira olisi vain juossut autoon. Ehkä miun jännitys heijastui vähän koiraankin. Harmi kyllä, että kisoja on niin vähän tässä lähistöllä. Ja ALO-luokat on kaikki täynnä. No ehkä nyt kesän ja syksyn aikana päästäisiin useampiin kisoihin osallistumaan.

Miulla on ollut nyt myös yhdet pääsykokeet Helsingin yliopistoon maataloustieteisiin. Koe meni ihan hyvin ja tulokset julkaistaan heinäkuun alussa. Ensi viikolla olisi myös Saimian sairaanhoitajan pääsykokeet. Olisi kyllä kiva päästä jo opiskelemaan, kun alkaa tämä välivuosi jo hiukan tympiä. Jos pääsisin opiskelemaan, niin saisin taas otettua askeleen eteenpäin elämässäni eikä tarvitsisi olla tällaisessa välikössä. Heinäkuuta odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti