torstai 19. helmikuuta 2015

Tottishuumaa

Miun tekis iha hirveesti mieli alottaa myös tokon treenaaminen Laken kanssa. Olen vähän katsonutkin niitä liikkeitä mitä toko alo-luokassa olisi ja kyllä tekisi mieli päästä porukalla treenaamaan. Laken kanssa on vaan se ongelma, et maahanmenossa se saattaa kallistua toiselle lonkalle, eli röhnöttää siinä, eikä makaa sillä ''oikealla'' tavalla.
Joskus Laken pentuaikoina käytiin tokon alkeiskurssi, mutta sitten se oli jotenkin tosi tylsää ja puuduttavaa, kun samassa ryhmässä oli 15 muuta koirakkoa.. Ja silloin siinä oli myös se, että jos et tuntenut ketään sieltä, niin sinua katsottiin ''mitä hittoa teet täällä''-ilmeellä. Uskon, että en ole ollut ainut, kuka on kokenut tuon saman.
Kerran käytiin myös ennen meidän rally-toko treenejä harjoittelemassa ryhmäpaikkamakuuta treenikaverin ja agilityvalmentajani kanssa. Silloin se into varmasti iski tokoon. Aijemmin olen ajatellut, että ei sellaista armeijatouhua ja pilkunviilaamista jaksa, mutta kun on sivusta ja youtubesta katsonut jonkun treenejä, niin on itsellekkin tullu pieni polte siihen. Eipä tässä muu auta kuin puskea iloisella mielellä mukaan ja yrittää päästä treenaamaan muidenkin, kuin itseni kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti