torstai 5. maaliskuuta 2015

Hyppyjä & Seuraamisia

Miulla olikii pien hiljaiselo tässä, kun läppäri oli niinsanotusti armeijan leivissä, enkä jaksanu käyä näpyttelemää mitää tekstiä ipadilla. Mutta tosiaan, treenattu on, ja kaikkea ollaan puuhasteltu koirien kanssa.
Viime maanantain treenit oli kyllä sellaset hyvän mielen treenit taas. Koira meni todella hyvin koska pieniä virheitä ei lasketa. Meillä kun on 2 rataa Kiitorekulla, helpompi ja vaikeampi, niin tehtiin sitä vaikeampaa, mikä oli tosi kivan oloinen.
Miun pitäis miettiä Pesoselle joku vapautuskäsky kontakteilta, kun aluks se oli tosi epävarmaa, että milloin saa vapautua ja milloin pysytään paikallaan. Vapaa-sanaa mie oon yrittäny nyt täs käyttää mut välillä se tuppaa unohtumaa ja mie en oikee oo varma et mitä Pesosen omistaja käyttää vapautussanana.
Tiistaina oli IMAKK:in kisoihin viimonen ilmottautumispäivä. No tämän minä huolehdin tuntia ennen ilmojen sulkeutumista. Kaiken lisäks lisenssikii oli vielä ostamatta, mut onneks sain itteni ilmotettua sinne pienten kömmähdyksien kautta. Hyvä minä! Salaa toivon näkeväni Laken kasvattajan siellä kisoissa, että saisin mennä vaihtamaan kuulumiset hänen kanssaan.
Eilen keskiviikkona kävin Ullan kanssa kisapuistossa treenailemassa seuraamista. Sain kyllä niin paljon hyviä vinkkejä seuraaviin treeneihin, et itse en olis ees tajunnu sellasia, siksipä ne olikin niin tarpeellisia. Leikki on kaiken a ja o. Miusta on myös kiva kun Ullalla on koira samasta kennelistä kuin Lake, niin hän antoi myös vinkkejä miten tuollaisen koiran kanssa pärjää. Ullan Retu on ihan kuin Lake. En ymmärrä edes miten voi olla niin samanlailla käyttäytyvä koira.

1 kommentti:

  1. Voi ei kuin hyvin työ vedätte! Lisää videoita. Nii mukava kattella niitä. :)

    VastaaPoista